Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Σον και Κέιν έστειλαν τα «σπιρούνια» στην κορυφή

Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Σον και Κέιν έστειλαν τα «σπιρούνια» στην κορυφή

Με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Σον και Χάρι Κέιν, η Τότεναμ κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή με 3-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου.

Με τους συνήθης ύποπτους, Σον και Κέιν να κάνουν για ακόμη μια φορά… όργια, η Τότεναμ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πανηγυρίζοντας έτσι μια πολύ σημαντική νίκη (3-1), η οποία την στέλνει στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, αλλά και με το ένα πόδι στους «16» του Champions League.

Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να «σοκάρουν» τα σπιρούνια, με τον Καμαντά να δίνει το προβάδισμα στην Άιντραχτ στο 14′. Ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβαν δράση τα δύο μεγάλα «αστέρια» της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Σον και Χάρι Κέιν. Με τον Κορεάτη να χτυπά «δις» (20′,36′) και τον Άγγλο στράικερ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα (28′), η Τότεναμ μόνο μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά και να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων, πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα και τους Γερμανούς να αγωνίζονται από το 57′ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τούτα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ (77’  Σάντσεθ), Σεσενιόν, Λενγκλέ, Μπεντανκούρ (67’ Μπισουμά), Έμερσον, Χόιμπιεργκ (80’ Χιλ), Ριτσάρλισον (67’ Σκιπ), Σον (86’ Λο΄΄υκας Μόουρα), Κέιν

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς, Λεντς (70’ Αλιντού), Τούτα, Ρόντε (70’ Σμόλτσιτς), Χασέμπε (70’ Εμπιμπέ), Σο, Καμάντα (77’ Γκέτσε), Κολό Μουανί (69’ Μπορέ), Λίντστρεμ

Η Μαρσέιγ κέρδισε και πάλι τη Σπόρτινγκ (2-0), την έπιασε στους 6 βαθμούς και όλα είναι ανοιχτά για πρόκριση και 3η θέση.

Στο 19ο λεπτό ο Εσγάιο έκανε λάθος, ανέτρεψε τον Αρίτ στην περιοχή και αποβλήθηκε και ο Γκεντουζί έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Στο 24’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρίτ, ο Γκεντρουζί πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ίσραελ έσωσε και στο 26’ είπε όχι και σε δυνατό σουτ του Σάντσες. Ωστόσο στο 30’ ο Αρίτ έφυγε οριακά από δεξιά και γύρισε στον Σάντσες που εξ επαφής πλάσαρε για το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ίσραελ, Ινάσιο, Ρέις, Κόατες (35’ Μαρσά), Εσγάιο, Ουγκάρτε, Νούνο Σάντος (59’ Πόρο), Μορίτα (22’ Ισαχακού), Τρινκάο (46’ Ναζίνιο), Γκονσάλβες, Έντουαρντς (35’ Αλεξανδρόπουλος).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάου Λόπεθ, Ταβάρες, Μπαλέρντι, Μπεϊγί (64’ Ζιγκό), Εμπεμπά, Κλος (64’ Καμπορέ), Ρονζιέ, Βερετού (88’ Γκέιγ), Γκεντουζί (64’ Ουντέρ), Αρίτ (72’ Παγέτ), Αλέξις Σάντσες

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024