
Φράιμπουργκ-Ναντ 2-0: «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί
Η Φράιμπουργκ φόρτσαρε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, επικρατώντας με 2-0 της Ναντ. Ασταμάτητοι οι Γερμανοί, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο του Ολυμπιακού.
Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει και στο Europa League η Φράιμπουργκ. Οι Γερμανοί έκαμψαν την αντίσταση της Ναντ (2-0), κάνοντας το 3/3 στον όμιλο του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Κριστιάν Στριχ εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου και με το απόλυτο, βάζει πλώρη για την επόμενη φάση της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Λαφόντ.
Ωστόσο, με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό των Γάλλων. Ο Κιερέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιριβέγια και την πάσα του Ντοάν για να ανοίξει το σκορ στο 48ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 64’, όμως ο Λαφόν νίκησε τον Γκίντερ. Η Φράιμπουργκ πίεσε και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 72ο λεπτό. Με ωραίο συρτό σουτ, ο Γκρίφο νίκησε τον γκολκίπερ της Ναντ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ





