Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του
Πάλευε για την ζωή του επί οχτώ ημέρες στην εντατική αλλά τελικά δεν τα κατάφερε
Σε τραγωδία κατέληξε η παράσυρση του 16χρονου ποδηλάτη που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (22/9) από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, ενώ έκανε ποδήλατο στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.
Οι γονείς του, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του.
Παρέμεινε επί οκτώ ημέρες στην εντατική
Ο 16χρονος επί οκτώ ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει αναφέρει το grtimes.
Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο δρόμου σημειώνονται συχνά ατυχήματα καθώς οι οδηγοί γενικότερα συνηθίζουν να αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο.
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα είχε παρασυρθεί από όχημα ένας 13χρονος, στο Πανόραμα και μία 15χρονη στη Σταυρούπολη, με τον 13χρονο να είναι καλά πλέον στην υγεία του μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ του Παπαγεωργίου και στη συνέχεια σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)


