Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ο Μπορίς Ντιαό που εκτελεί χρέη τζένεραλ μάνατζερ της εθνικής Γαλλίας μίλησε για το εφετινό Eurobasket λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας.
Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής τόνισε πως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και ότι λόγω αυτού Ελλάδα, Σλοβενία και Σερβία έμειναν εκτός μεταλλίων.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Το μπάσκετ παραμένει ομαδικό σπορ. Παίζουν πέντε εναντίον πέντε και ποτέ δεν πρέπει να εξαρτάται μια ομάδα από έναν παίκτη. Επιπλέον, τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε χρειάζεται να έχεις βάθος στον πάγκο, 10-12 παίκτες στο ροτέισον. Ο Γιάννης, ο Λούκα και ο Γιόκιτς είναι σπουδαίοι παίκτες, απίστευτοι, όμως θα πρέπει να λειτουργεί καλά το σύνολο της ομάδας.
Αυτό ισχύει για κάθε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κάτι. Είναι σημαντικό να έχεις έναν παίκτη άλλης κλάσης, αλλά χρειάζεται και να ένα σύστημα στήριξης»
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει