Αντιμέτωποι με τα λουκέτα στα γυμναστήρια
Το Ferry Dusika Stadium της Βιέννης είναι μία από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αυστρία που ενδέχεται να κλείσουν τον χειμώνα υπό το βάρος των εξωφρενικών λογαριασμών ρεύματος
Στην Αυστρία ο Ντάγκμαρ Σμιντ, πρόεδρος της Vienna Sport Union και της Γυμναστικής Ομοσπονδίας της Βιέννης απευθύνει έκκληση για βοήθεια καθώς ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να αυξηθεί 500%, ενώ το κόστος του φυσικού αερίου θα φτάσει σε εξαψήφια νούμερα.
«Θα πρέπει να κλείσουμε το γυμναστήριο», λέει. Μαζί του συμφωνεί ο πρόεδρος της αυστριακής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Μάρτιν Ονεμπεργκ, αφού οι αθλητές αγωνίζονται σε κλειστές σάλες τον χειμώνα.
«Αν δεν λάβουμε σύντομα βοήθεια δεν πρόκειται να ανοίξουν τον χειμώνα. Τότε το τένις στην Αυστρία θα γίνει άθλημα των έξι μηνών».
Απαισιόδοξος για το μέλλον είναι και ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Αρνο Πάιεκ. «Αν δεν ελέγξουμε αυτή την εξέλιξη τότε όχι μόνο η κολύμβηση αλλά όλος ο αθλητισμός στην Αυστρία θα έχει δυσοίωνο μέλλον».
Στη Γαλλία η διαχειρίστρια εταιρεία Vert Marine έκλεισε ήδη 29 δημόσια κολυμβητήρια στα οποία είχε αναλάβει τη διεύθυνση γιατί το κόστος για την ενέργεια εκτοξεύτηκε από τα 15 εκατ. στα 100 εκατ. ευρώ.
- Οφειλές και επιδόματα: Όλα σε μια πλατφόρμα
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μόνο τα μισά ορόσημα έχουν επιτευχθεί
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης Betsson Ρίτσαρντ Σιάο, με τη Μισέλ Γιο στη βράβευσή της στο Walk of Fame
- Βίντεο – ντοκουμέντα από τις φυλακές Δομοκού – Οι κινήσεις που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής


