Χαλκιδική: Αγνοείται δίχρονο αγοράκι – Βρισκόταν σε χωράφι με τους γονείς του
Οι πρώτες πληροφορίες. Ποιοι βρίσκονταν στο χωράφι.
Δίχρονο αγοράκι βρισκόταν σε χωράφι με τους γονείς του στη Χαλκιδική, αλλά τα ίχνη του χάθηκαν με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr, το ανήλικο παιδάκι είχε πάει με τους γονείς του σε χωράφι με ελιές, στην περιοχή της Νικήτης.
- Διαβάστε επίσης: Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του
Δήλωσαν την εξαφάνιση στην Αστυνομία
Όπως κατήγγειλαν αργότερα οι γονείς του μικρού αγοριού, περίπου στις 18:00 αντιλήφθηκαν ότι ο γιος τους αγνοείται. Αμέσως προέβησαν στη δήλωση εξαφάνισής του και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σιθωνίας.
Μαζί με τους γονείς του μικρού παιδιού, στο χωράφι βρισκόταν και η ιδιοκτήτρια του αγροτεμάχιου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εργασίες.
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social



