Ατύχημα σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου στη Δυτική Αττική – Επτάχρονος τραυματίστηκε στο στόμα
O υπεύθυνος του χώρου συνελήφθη από την Άμεση Δράση
Ακόμη ένα ατύχημα σημειώθηκε σε παιδότοπο-λούνα παρκ λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό τεσσάρων νέων στο Allou.
Ένα 7χρονο αγόρι τραυματίστηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου στη Δυτική Αττική.
Έπαιζε σε συγκρουόμενα
Σύμφωνα με πληροφορίες, το 7χρονο αγοράκι – το οποίο συνοδεύονταν από τον πατέρα του – επέβαινε σε «συγκρουόμενο αυτοκινητάκι» και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε ατύχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια από τα μπροστινά του δόντια και να τραυματιστεί στο στόμα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Συνελήφθη ο υπεύθυνος
Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο υπεύθυνος του χώρου συνελήφθη από την Άμεση Δράση κατηγορούμενος για «σωματική βλάβη από αμέλεια», ενώ τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν


