
Νέα ιστορική επίδοση για τον Παναθηναϊκό: Στο +4 μετά από 11 χρόνια
Ο Παναθηναϊκός προπορεύεται στη βαθμολογία και μάλιστα έχοντας «μαξιλαράκι» τεσσάρων βαθμών, κάτι το οποίο είχε να συμβεί 11 χρόνια.
Μετά τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Superleague, ο Παναθηναϊκός σημείωσε νέα ιστορική επίδοση!
Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την επικράτηση επί του Λεβαδειακού, το «τριφύλλι» έμεινε μόνο πρώτο στη βαθμολογία για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2016.
Ωστόσο, μετά το «τρίποντο» που έβαλαν στο σακούλι τους, νικώντας την Ένωση, οι «πράσινοι» κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό που είναι δεύτερος στο +4. Κάτι το οποίο είχε να συμβεί από τις 27 Νοεμβρίου 2011!
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι διατηρήθκε και ο οιωνός τίτλου της σεζόν 2009/10, αφού τότε ο Παναθηναϊκός είχε μηδέν παθητικό μετά από τρεις νίκες και στο τέταρτο ματς δέχθηκε γκολ στο 2-1 επί του Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όπως συνέβη και χθες με την ΑΕΚ.
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ

