
Ίντερ – Τορίνο 1-0: Νίκη για τους «νερατζούρι» με «buzzer beater» του Μπρόζοβιτς
Με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να σκοράρει στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ίντερ κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Τορίνο και δεν έχασε έτσι την επαφή της με την κορυφή.
Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να λυτρώνει την Ίντερ με γκολ στο 90ο λεπτό του αγώνα, οι «νερατζούρι» κατάφεραν να πάρουν την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Τορίνο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A.
To σύνολο του Σιμόνε Ιντζάκι τα… χρειάστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως ο Κροάτης μέσος ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση και παράλληλα του τρεις πόντους, που ανέβασαν την ομάδα του στους 12 βαθμούς, επιτρέποντάς της έτσι να μην χάσει επαφή με την κορυφή. Από την άλλη πλευρά η «γκρανάτα» έμεινε στους 10.
Διαβάστε επίσης: Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά είναι αναντικατάστατος»
Η Ίντερ «κυνήγησε» το «τρίποντο» με όλες τις δυνάμεις της και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς προερχόταν από δύο ήττες εντός κι εκτός των συνόρων, με 3-2 από τη Μίλαν στο κλασικό ιταλικό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και 0-2 από τη Μπάγερν στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.
Εν τέλει τα κατάφερε και πλέον έχοντας επιστρέψει στις νίκες, πήρε την ώθηση που χρειαζόταν για να μπορέσει να βρει και πάλι τα πατήματά της.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντιμάρκο (77’ Μπελανόβα), Ντάμφρις (68’ Μπαζτόνι), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Νταρμιάν (85’ Γκόζενς), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (77’ Μχιταριαν), Μπαρέλα, Ντζέκο (68’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες
ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ντζιντζί, Ροντρίγκες (76’ Ζίμα), Μπουοντζιόρνο, Λατσάρο (90’ Σινγκό), Βόιβοντα, Λούκιτς, Λινέτι (69’ Ιλχάν), Βλάσιτς, Σεκ (69’ Ράντονιτς), Σανάμπρια (90’ Παλέγκρι)
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν


