Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1: Εσπασε το… ρόδι ο ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1: Εσπασε το… ρόδι ο ΠΑΣ

Με τους Ροσέρο και Εραμούσπε να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε (2-1) του Λεβαδειακού, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική για να κάνει… σεφτέ στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Θανάση Στάικου φιλοξένησε τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες, φτάνοντας έστω και δύσκολα στη νίκη (2-1).

Μετά και από αυτό το τρίποντο, οι Γιαννιώτες «ξεκόλλησαν» από τα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα, ανεβαίνοντας στην 9η θέση με 4 πόντους. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός αγνοεί τη χαρά της νίκης και βρίσκεται τελευταίος με έναν βαθμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ροντρίγκο Εραμούσπε, που λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΣ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Μπιλμπάο σέντραρε από τα αριστερά και ο Ροσέρο με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 1-0.

Το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ… αφύπνισε τον Λεβαδειακό, που απείλησε για πρώτη φορά στο 16′. ΟΒρακάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και προσπάθησε να εκτελέσει, όμως ο Σούλης βγήκε έγκαιρα και τον πρόλαβε αποκρούοντας σε κόρνερ. Στο 24′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα εκ νέου με την κεφαλιά του Μπαγκαλιάννη, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Λιβαδειάς. Ο Μουτίνιο συνέκλινε από τα αριστερά και εξαπέλυσε ξαφνικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα συστημένη στη δεξιά γωνία του Σούλη για το 1-1.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Ροσέρο, έχανε τη μια φάση πίσω από την άλλη.

Τελικά, στο 73ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα του Μάρκοβιτς. Ο Ροσέρο σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Εραμούσπε με σουτ από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Σορία, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (Σταματελόπουλος 67′), Μορέιρα (Παντελάκης 90+2′), Ροσέρο, Παμλίδης (Τζίμας 60′).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία (Λούα Λούα 46′), Μουτίνιο, Σβάρκα (Χάμοντ 46′), Βήχος, Βρακάς (Τορό 79′), Δούμτσιος (Τσιριγώτης 78′), Κωνσταντινίδης (Ντεντάκης 68′), Μπελμόντ, Τζημόπουλος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024