Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Απόδραση με Κολοβό για τους Αγρινιώτες από το «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Απόδραση με Κολοβό για τους Αγρινιώτες από το «Γεντί Κουλέ»

Με σκόρερ τους Καρέλη (14′) και Κολοβό (76′) ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 στην έδρα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας έτσι την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το γκολ των Κρητικών σημείωσε ο Μπαλογιάννης (43′) με απίθανο βολέ.

Σπουδαίο διπλό για τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)  με σκόρερ τους Καρέλη και Κολοβό.

Στους επτά πόντους τα «καναρίνια», στους τρεις οι Κρητικοί για τους οποίους σκόραρε ο Μπαλογιάννης με τρομερό βολέ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022: Hμέρα… κυριαρχίας για τη Hyundai

Ο Παναιτωλικός είχε διπλή χαμένη στιγμή μέσα στο 10ο λεπτό, ενώ στο 14ο λεπτό ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Ντίας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Καρέλη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του πήρε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να βρεί το γκολ της ισοφάρισης στο 42′. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαλογιάννης πήρε το ριμπάουντ από την απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, με τον νεαρό άσο να εξαπολύει μια τρομερή «οβίδα» για το 1-1.

Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επανάληψη, με τους φιλοξενουμένους να είναι υπομονετικοί και στο τέλος να είναι αυτοί που πήραν τους τρείς βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κολοβός  στο 76′. Ο παίκτης του Παναιτωλικού έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 1-2.
ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντή, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης, Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντίαζ, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024