
Σπύρος Πετρουλάκης: Πρόβλημα υγείας για τον συγγραφέα του «Σασμού»
Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να αποσυρθεί για λίγες μέρες από το πρόγραμμα του.
Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο δημιουργός του βιβλίου «Σασμός», που έγινε επιτυχημένη σειρά στον Alpha και αυτήν την περίοδο μετράμε αντίστροφα για τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.
Ο ίδιος, με ανάρτησή του, γνωστοποίησε ότι λόγω αυτού του προβλήματος θα αναγκαστεί να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσει; του ανά την Ελλάδα, για την προβολή τόσο του βιβλίου όσο και της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του.
Διαβάστε επίσης: Σασμός spoiler :Το φρικτό τέλος Βασιλικής, Μαθιού και Καλλιόπης, με αυτόν τον τρόπο πεθαίνουν
Η ανάρτηση
«Αγαπημένοι μου φίλοι. Ένα πρόβλημα υγείας δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις μου. Έτσι δεν θα παρευρεθώ στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του καλού φίλου και συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου στη Νάουσα. Επίσης δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ στην όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Δελφών και το σωματείο «Φίλοι της Κίρρας» αλλά ούτε και στο Ζάππειο στην αγαπημένη έκθεση βιβλίου.
Πάντως σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γερός και δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται. Αγαπώ σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης, χωρίς να αποκαλύψει πότε ακριβώς θα επιστρέψει..
- EPPO: Στη δημοσιότητα οι δύο επιστολές της Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη
- Η Τεχεράνη εξετάζει νέα πρόταση των ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του Πακιστανού μεσολαβητή
- LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων παραιτείται παραδεχόμενος «ανάρμοστες σχέσεις»
- Κάννες 2026: Στην πυρά ο Σεμπάστιαν Σταν για το «ξέσπασμα» κατά του Ντόναλντ Τραμπ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα, ακυρώσεις και επιπλέον έξοδα

