Συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στην Premier League έδωσε η Τότεναμ που χάρη σε δύο γκολ του Κέιν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο -2 από την Άρσεναλ η ομάδα του Κόντε με 10 βαθμούς, στους 4 βαθμούς έμεινε εκείνη του Κούπερ.

Μόλις στο 6′ η Τότεναμ άνοιξε το σκορ όταν ο Κουλουσέβσκι έδωσε στον Κέιν και εκείνος με ένα διαγώνιο σουτ άφησε όρθιο τον Χέντερσον για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και κάποιες καλές στιγμές με Σον και Κέιν, ενώ η Νότιγχαμ απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Ο’ Μπράιεν το οποίο απέκρουσε ο Γιορίς.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον Ολυμπιακό

Στο 56′ η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι, ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και ο Χέντερσον κράτησε όρθια την ομάδα του με σπουδαία επέμβαση. Μάλιστα χάλασε και το σερί του Άγγλου που είχε 21 σερί εύστοχα πέναλτι. Το 0-2 ήρθε τελικά στο 81′ με κεφαλιά του Κέιν από σέντρα του Ριτσάρλισον.

Νότιχαγμ Φόρεστ: Χέντερσον, Κουκ (75’ Φρόιλερ), ΜακΚένα, Τόφαλο, Γουοράλ, Ουίλιαμς, Ο’Μπράιεν (75’ Κουγιατέ), Γκιμπς Γουάιτ, Γέιτς (75’ Αβονίγι), Λίνγκαρντ (70’ Ντένις), Τζόνσον (90+1’ Σάριτζ)

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Σάντσες, Πέρισιτς (73’ Ριτσάρλισον), Έμερσον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Μπετανκούρ (90’ Σπενς), Κουλουσέβσκι (83’ Μπισουμά), Σον (73’ Σεσενιόν), Κέιν