Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ζακ ΛεΝτέι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική ιστοσελίδα «Mozzart Sport» στάθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της Παρτιζάν ενόψει της νέας σεζόν και εξέφρασε την ανυπομονησία του για να μπει στο παρκέ και να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: Νίκη με ανατροπή η Ναντ, 3-1 την Τουλούζ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα σεζόν στην ομάδα: «Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν ότι θα πεταχτώ ξανά για κάθε μπάλα, ότι θα αφήσω την καρδιά μου στο γήπεδο, ανυπομονώ για τη νίκη και τον τίτλο. Έχουμε μια καλή ομάδα, φέραμε βετεράνους για να μας βοηθήσουν. Έχουμε έναν ιδανικό συνδυασμό νέων και μεγαλύτερων παικτών, πιο συγκεκριμένα, δεν έχουμε μεγάλους σε ηλικία παίκτες, έχουμε έμπειρους παίκτες που είναι βετεράνοι στην Euroleague και ξέρετε τι χρειάζεται όταν αγωνίζεσαι σε επίπεδο, στην ελίτ.

Είμαι ενθουσιασμένος με το ρόστερ μας, θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε χημεία, αλλά ο προπονητής Ομπράντοβιτς είναι εδώ για να μας βοηθήσει να βρούμε τη φόρμουλα και να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Περιμένουμε πολλά από εμάς».

Για την περσινή: «Πέρυσι που ήρθα ήξερα σε ποια θέση ήταν η Παρτιζάν. Ξέρω πάντα από πού έρχομαι, παρόλο που μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, η διοργάνωση στο σύνολό της έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Παλέψαμε για τίτλους, ήμασταν ανταγωνιστικοί, το έβλεπαν όλοι, τώρα είμαστε στην Euroleague, αυτό κάτι σημαίνει.

Ήμασταν μια πραγματική ομάδα που κολλούσαμε πάντα μαζί, είχαμε μεγάλες στιγμές, υπήρχαν και δύσκολες, αλλά αυτό είναι ο αθλητισμός. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Παρτιζάν και που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να εργάζομαι σε αυτό το έργο που πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση – μια νικηφόρα κατεύθυνση. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε και αυτό απαιτεί δουλειά. Κάθε μέρα. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε»

Για το καλοκαίρι: «Όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ, έκανα μια περίοδο ανάπαυσης. Χρειαζόμουν να αναγεννηθώ, αλλά σύντομα άρχισα να δουλεύω. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν έχω προπονηθεί ποτέ περισσότερο από ό,τι έκανα αυτό το καλοκαίρι. Προσπαθούσα να μην σπάσω το σερί της καλής προπόνησης, να χτίζω πάντα αυτό που έκανα την προηγούμενη μέρα, αποδείχθηκε ότι το σερί καλής προπόνησης επεκτάθηκε πραγματικά το καλοκαίρι και είμαι χαρούμενος που έγινε έτσι».