Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στο «Olympiastadion» οι αποστολές των ομάδων
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφτασαν στο «Ολίμπιασταντιον» στο Ελσίνκι για τον μεγάλο τελικό του Super Cup (22:00, MEGA)
Στο «Olympiastadion» στο Ελσίνκι έφτασαν οι αποστολές των Ρεάλ Μαδρίτης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup (22:00, MEGA).
Τόσο οι «μερένγκες» όσο και οι «αετοί» θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο για να ξεκινήσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ κατέκτησε την περασμένη σεζόν το 14ο Κύπελλο Πρωταθλητριών / Champions League στην ιστορία της, ενώ η Άιντραχτ πανηγύρισε το δεύτερο UEFA Cup / Europa League.
Η άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης
Από τους πρώτους που κατέβηκαν από το πούλμαν ήταν ο Κάρλο Αντσελότι μαζί με τους συνεργάτες του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν όλοι φορούσαν τις μάσκες τους.
Η άφιξη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Πρώτος από το λεωφορείο της Άιντραχτ κατέβηκε ο Κέβιν Τραπ, με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν.
Αμέσως μετά την άφιξή τους στο γήπεδο και οι δύο ομάδες επέλεξαν να πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου, να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα πριν το μεγάλο παιχνίδι.
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
