Μανωλάς: «Ντροπή…»
Ο διεθνής αμυντικός μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι και την ήττα με 4-0
Κατήφεια και απογοήτευση προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι με 4-0 και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League.
Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ήταν ο αρχηγός των Πειραιωτών στο αποψινό παιχνίδι, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έπαιξαν καλά και πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. «Ντροπή γι’ αυτό τον υπέροχο κόσμο», πρόσθεσε ο διεθνής αμυντικός.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο συνδρομητικό κανάλι: «Δεν έχω κάτι να πω. Είναι ντροπή γι’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Παίξαμε πολύ άσχημα, είναι απλά ντροπή. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω γιατί αυτό που κάνουμε δεν φτάνει».
- Ιαπωνία: Στις 8 Φεβρουαρίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές
- Η συλλογή Prada Men’s Fall/Winter 2026 ήταν μια ερωτική επιστολή προς τη στιλπνή υπεροψία του οίκου
- Δήμος Αθηναίων: Νέα υπηρεσία εργασιακής συμβουλευτικής για άτομα στο φάσμα του αυτισμού
- Ο Πάπας σχεδιάζει μεγάλη λειτουργία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως επιστέγασμα της επίσκεψής του στην Ισπανία
- Η γη της ελιάς: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές
- Αχαΐα: 16χρονος νεκρός σε θανατηφόρο τροχαίο

