Θύμα κλοπής ο Γιάννης Μαρακάκης: Δημόσια έκκληση στα social media
Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι πολύ ανήσυχος μετά την κλοπή
Δύσκολες στιγμές περνάει ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης καθώς έπεσε θύμα ληστείας.
Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι το βράδυ της Τρίτης έκλεψαν την τσάντα του, μέσα από το αυτοκίνητο του και είναι ιδιαίτερα ανήσυχος.
Ο γνωστός ποινικολόγος προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον του την επιστρέψει πίσω, καθώς η συγκεκριμένα τσάντα έχει ιδιαίτερη αξία για τον ίδιο. Σοβαρή ζημιά έγινε και στο αυτοκίνητό του.
Διαβάστε την ανάρτησή του
«Εχθές το βράδυ (Τρίτη 26.7)κάποιοι ποντικοί διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και έκλεψαν αυτή την τσάντα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας. Σε αυτόν τον σάκο πλάτης είχα πολλά προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η τσάντα όμως έχει μεγάλη αξία για εμένα. Αυτοί που με έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο μου.
Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες. Δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω», έγραψε στο facebook.
- Μπορούν Πεκίνο και Μόσχα να απαγάγουν ηγέτες όπως οι ΗΠΑ;
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καθαίρεσε τον υπουργό Βιομηχανίας, από τους πιο πιστούς στον Μαδούρο
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit




