Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει ένα δυνατό comeback στα μουσικά δρώμενα, ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας αλλά και δύσκολων προσωπικών καταστάσεων.

Η 40χρονη σταρ φέρεται πως την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Έλτον Τζον σε στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς για να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο. Σύμφωνα με το Ηollywood Life η επίσημη ανακοίνωση για την καυτή συνεργασία έγινε χθες, Δευτέρα 25/7 και το κομμάτι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ετοίμασαν  ένα δυνατό remix της μεγάλης επιτυχίας του Elton John «Τiny Dancer» που πρωτοκυκλοφόρησε το 1971.

«Αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», δήλωσε πηγή. «Έχουν ηχογραφήσει ένα remix του ‘Tiny Dancer’ ως πλήρες ντουέτο – και είναι απίστευτο. Η Μπρίτνεϊ ήταν στο στούντιο στο Beverly Hills την περασμένη εβδομάδα με τον Έλτον για την μυστική ηχογράφηση του τραγουδιού», συμπλήρωσε το ίδιο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες αντιδράσεις όσων άκουσαν το τραγούδι είναι πολύ θετικές, με αρκετούς να δηλώνουν πως πρόκειται για το τραγούδι του καλοκαιριού.

Πηγές αναφέρουν πως η Μπρίτνεϊ είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στη δουλειά.

Αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολη ήταν η χρονιά της 40χρονης σταρ, ύστερα από την «απελευθέρωσή» της από την κηδεμονία του πατέρα της, που διαχειριζόταν εξ ολοκλήρου την περιουσία της επί 13 χρόνια και παράλληλα της απαγόρευε  να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, η ενασχόλησή της με αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από ο,τιδήποτε άλλο, κάθε άλλο παρά θα την ηρεμούσε.