Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ακριβότερο οικόπεδο στο Μπέβερλι Χιλς πωλήθηκε σε τιμή... ευκαιρίας

Το ακριβότερο οικόπεδο στο Μπέβερλι Χιλς πωλήθηκε σε τιμή… ευκαιρίας

Το οικόπεδο, γνωστό ως «Βουνό» βγήκε προς πώληση πέρυσι έναντι ενός δισ. δολαρίων...

Μετά από μήνες νομικών διενέξεων, το οικόπεδο έκτασης 157 εκταρίων στην κορυφή του Tower Grove στο Μπέβερλι Χιλς, πωλήθηκε στο Mark Hughes Trust, το οποίο πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της Herbalife.

Το οικόπεδο, γνωστό ως «Βουνό» βγήκε προς πώληση πέρυσι έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ωστόσο τελικά πωλήθηκε σε κλειστή δημοπρασία που έγινε στην Πομόνα έναντι μόλις 100.000 δολαρίων, όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter».

Η πώληση επιβεβαιώθηκε στο «The Hollywood Reporter» από τον πληρεξούσιο Ronald Richards, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρώην ιδιοκτήτη του ακινήτου που ήταν η Secured Capital Partners.

Ο αγοραστής και μοναδικός πλειοδότης, κατά τη δημοπρασία ήταν ο δανειστής επί του ακινήτου – το Mark Hughes Trust.

Σε πρόσφατες νομικές καταθέσεις, το Mark Hughes Trust ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης τού, οφείλει 200 εκατομμύρια δολάρια σε εμπράγματα βάρη επί του ακινήτου.

Δηλαδή, εάν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι, θα έπρεπε να προσφέρουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για την κάλυψη του χρέους.

Πέρυσι, η Secured Capital Partners προσέλαβε τον Aaron Kirman της Compass για να εκπροσωπήσει το κτήμα. Τον περασμένο Ιούλιο, ο Kirman μετονόμασε το κτήμα σε «Βουνό» (ενώ στην αρχή ονομάζονταν «Αμπέλι») και το έβγαλε προς πώληση έναντι 1 δισ. δολαρίων.

Η πώληση συνέπεσε με το «πάγωμα» της αγοράς πολυτελών ακινήτων και λίγους μήνες αργότερα η τιμή μειώθηκε στα 650 εκατομμύρια δολάρια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024