Τουριστικό αερόστατο κατέπεσε στο Λασίθι – Δύο τραυματίες
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες
Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Οροπέδιο Λασιθίου, όταν αερόστατο έπεσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 άτομα.
Το ατύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης του αερόστατου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αερόστατο άρχισε να χάνει ύψος και τελικά έπεσε κοντά στο χωριό Καμινάκι.
Δύο τραυματίες
Ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών και μια γυναίκα που επέβαιναν στο αερόστατο τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά. Ο άνδρας υπέστη ορθοπεδικό τραύμα και η γυναίκα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν σχεδόν αμέσως δύναμη της πυροσβεστικής με 10 στελέχη της και 3 οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τους τραυματίες.
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο
- Ειδική αγωγή υπό… κατάρρευση στη Σάμο
- Σανάε Τακαΐτσι: Η «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας ετοιμάζεται για μία σαρωτική εκλογική νίκη

