Μηχάνημα «μετατρέπει» αυτόματα, είδη ανακύκλωσης σε τροφή για τα ζώα
Μηχάνημα που «νοιάζεται» για την ανακύκλωση και ταυτόχρονα για την σίτιση των αδέσποτων ζώων τοποθέτησε ο Δήμος Αλίμου σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Μία πρωτότυπη μηχανική «ταΐστρα» για αδέσποτα εγκατέστησε ο Δήμος Αλίμου στην Πλατεία Καραϊσκάκη σε μια προσπάθεια να μην μένουν χωρίς τροφή τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στο Δήμο.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, στο οποίο ρίχνουμε αναλυκλώσιμα απορρίμματα (συσκευασίες κ.λπ.) και αμέσως βγαίνει τροφή για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας!
Το μηχάνημα είναι από δωρεά που εξασφάλισε ο Δήμος Αλίμου και πλέον η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από την διάθεση των δημοτών να ανακυκλώνουν εκεί.
- Ηράκλειο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και χτύπησε γυναίκα, σκότωσε τον σκύλο της και εξαφανίστηκε
- Εργασία: Οι κλάδοι που θα κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες και μισθούς
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα


