Πάτρα: Πότε θα έχουμε το πόρισμα για τον θάνατο του 49χρονου που πέθανε έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»
Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα μίλησε για το περιστατικό θανάτου του 49χρονου που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη τη χώρα
Για το αδιανόητο περιστατικό θανάτου του 49χρονου έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, έγινε κατεπείγουσα σύσκεψη κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας που έχει διατάξει ΕΔΕ. Ο άνδρας που πήγε μόνος του οδηγώντας στο νοσοκομείο κατέληξε να πεθάνει αβοήθητος έξω από αυτό καθώς όπως φαίνεται τον έστειλαν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίο.
Σε ένα 24ωρο το πόρισμα
Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης μετά το τέλος της σύσκεψης, είπε πως σε ένα 24ωρο θα έχουμε το πόρισμα. Ο κ. Καρβέλης εξέφρασε την βαθιά του οδύνη για το περιστατικό ενώ μετέφερε τα συναισθήματα θλίψης και οδύνης και του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Πρόσθεσε δε πως το συμβάν θα διερευνηθεί και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν, αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν, θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο χωρίς την παραμικρή έκπτωση.
- Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Οργή και αγανάκτηση από τον θάνατο του 49χρονουν στο κατώφλι του νοσοκομείου
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό

