Χαμός και φέτος στη Σύρο για τον Γιώργο Πρίντεζη, που γνώρισε την αποθέωση από όλους το βράδυ του Σαββάτου (9/7).
Κάθε καλοκαίρι είναι το πρόσωπο του τουρνουά AegeanBall και αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει φέτος. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι πως έκανε την εμφάνιση του στην πατρίδα του ως παλαίμαχος μπασκετμπολίστας πια.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φόρεσε μια κόκκινη φανέλα με το νούμερο 15, έκανε high-five με όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και απόλαυσε την κάθε στιγμή στη διοργάνωση.
Το παρών στη Σύρο για το AegeanBall έδωσε και ο Σάσα Βεζένκοφ.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Περισσότεροι από 300.000 θεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τον Φρανκ Ίλετ να μένει... παγωτό, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ τελείωνε το όνειρο της... ανακούφισης, με το πιο πολυαναμενόμενο κούρεμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!