
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Γκρέι
Ο 31χρονος διεθνής τζαμαϊκανός επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα, για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη
Μια πολύ σπουδαία κίνηση ενίσχυσης αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα ο Άρης, καθώς ο Αντρέ Γκρέι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να επισημοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή του.
Ο 31χρονος διεθνής τζαμαϊκανός επιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι αύριο (3/7) ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου βρίσκεται η υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, στην περίπτωση που ο αργεντινός τεχνικός το αποφασίσει, να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας (4/7) με τη Γάνδη.
- Δήμος Α.Αναργύρων-Καματερού:Αποκαταστάθηκε η πεζογέφυρα που ενώνει τους Αγίους Αναργύρους με τη Νέα Φιλαδέλφεια
- ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα, ο Ανδρουλάκης και η… Μπαρτσελόνα
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Ο νέος Κώδικας δεν είναι το τέλος της διαδρομής»
- Καινοτόμες θεραπείες: Δυο χρόνια αναμονής στην Ελλάδα για το 20% των φαρμάκων
- Επτά απαντήσεις για το μεγάλο ερώτημα «τι θα μαγειρέψω σήμερα;»
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με 30άρια – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες




