
Κρήτη: Διασωληνωμένη στην εντατική 17χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Βρέθηκε αναίσθητη στο δρόμο
Η 17χρονη κοπέλα τραυματίστηκε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί.
Αγωνία για 17χρονη στην Κρήτη, που χαροπαλεύει στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Η κοπέλα, βρέθηκε χτυπημένη στο δρόμο και μεταφέρθηκε από τα Χανιά στο Ηράκλειο.
Η 17χρονη, βρέθηκε αναίσθητη, μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε δρόμο των Χανίων χθες βράδυ. Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο λόγο της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
- Διαβάστε επίσης: Τρία νεογνά με κοροναϊό νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Μυστήριο πώς τραυματίστηκε
Η έφηβη, όπως είπε στο Cretalive, ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, μεταφέρθηκε εκεί, στις 5 τα ξημερώματα. Το κορίτσι έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ωστόσο, θα πρέπει να παρέλθουν δύο 24ωρα μέχρις ότου υπάρξει σταθεροποίηση της κατάστασής της.
Η 17χρονη κοπέλα τραυματίστηκε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Όταν εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο δρόμο δίπλα της βρέθηκε και ένα ποδήλατο.
- Η Ρωσία αυξάνει την πίεση στην Αρμενία λόγω εμβάθυνσης των δεσμών με την ΕΕ – Ανακάλεσε τον πρεσβευτή στο Γερεβάν για διαβουλεύσεις
- Καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ (vid)
- Μπαρτζώκας: «Δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό, είναι τρομερός αντίπαλος»
- Ιδανικό ξεκίνημα για την Άρσεναλ με γκολ του Χάβερτς (0-1 vid)
- Πόλο: ‘Εγινε χαμός στην απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (vid)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των τελικών της Stoiximan GBL

