Λάρισα: Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Ένας νεκρός
Το δυστύχημα έγινε σε αυτόματη φυλασσόμενη διάβαση στη Λάρισα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας από το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με διερχόμενο τρένο στη Λάρισα. Το τραγικό συμβάν έγινε επί της οδού Κάρλας λίγο μετά τις 18:00, σε αυτόματη φυλασσόμενη διάβαση. Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από το τρένο υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν νεκρό τον οδηγό.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας από αυτοκίνητο, συνεπεία σύγκρουσης με τρένο, στη συμβολή των οδών Κάρλας και Μεθοδίου στη #Λάρισα και παραδόθηκε σε #ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 2 #οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 21, 2022
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»




