Γεωργιάδης: Πρόστιμα 20.000 ευρώ σε τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων
Αφορούν αθέμιτη κερδοφορία
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε, με απόφαση του Άδωνη Γεωργιάδη, την επιβολή προστίμων σε 4 πρατήρια υγρών καυσίμων συνολικού ύψους 20.000 ευρώ.
Πρόκειται για 4 βενζινάδικα στην Αττική, την Καλαμάτα, τη Νάξο και το Γύθειο, όπου σε ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα πρατήρια αυτά πωλούσαν αμόλυβδη βενζίνη, ντίζελ κίνησης και βιοντίζελ, σε τιμή υψηλότερη της θεωρητικής τιμής πώλησης.
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»
- Τι είπε ο Βιλντόσα για τον φετινό Ολυμπιακό και τι παραδέχθηκε για τον Αταμάν
- Καιρός: Επιδείνωση προβλέπεται μέχρι το Σάββατο – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Νέο μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Ανθρώπινο κρανίο και οστά βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου




