Αποκάλυψη Mega: Τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του
Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε σήμερα το κατώφλι της ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η οποία διενεργείται για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας
Με την Μαλένα να φεύγει από τη ζωή το 2019 στο νοσοκομείο Ελπίς, ο Μάνος Δασκαλάκης περιγράφει στην κατάθεσή του όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες. Ο πατέρας έλειπε την ώρα του θανάτου του παιδιού και έφτασε άρον άρον στο νοσοκομείο.
Στην κατάθεσή του αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο, καθώς και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει το παιδί.
Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τα προβλήματα που είχαν και τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο.
Για τον θάνατο της Ίριδας μίλησε διεξοδικά για το πώς ειδοποιήθηκε και τι είδε όταν έφτασε στο σπίτι, καθώς ο ίδιος έμενε αλλού. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει και την αφήγηση για το πώς έγινε αντιληπτός ο θάνατος της Ίριδας. Ο πατέρας των τριών παιδιών εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας.
Οι καταθέσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα καταθέσει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και η μητέρα του.
Θέμα ημερών να δοθούν απαντήσεις
Πλέον θεωρείται θέμα ημερών η επίσημη απάντηση για το αν οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια, όπως συνέβη στην περίπτωση της αδερφής τους, Τζωρτζίνας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πεντάωρη κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα, που μίλησε για όλους και για όλα. Η ιατροδικαστής, που είχε υπογράψει το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της μικρής Ίριδας την Άνοιξη του 2021, σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε για εγκληματική ενέργεια.
Αξιολόγησε εκ νέου όλα τα ευρήματα, κατέθεσε νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας και φέρεται να επανέλαβε πως δεν ευσταθεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου της μικρής.
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή
- Πασχαλινό τραπέζι και σκύλος: Ο απόλυτος οδηγός για όσα δεν πρέπει να τού δώσετε
- Μετανάστευση και κόστος ζωής: Γιατί το ανθρώπινο κεφάλαιο παραμένει στραμμένο στο εξωτερικό
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης
- Ελένη Μενεγάκη: Στη Σεβίλλη για το Πάσχα με τον Ματέο Πανταζόπουλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442