Βρετανία: Περιπέτεια στον αέρα για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Τι συνέβη
Επί 15 λεπτά το τζετ της βασίλισσας έκανε κύκλους μέσα στην κακοκαιρία πάνω από το Λονδίνο προσπαθώντας να προσγειωθεί.
Περιπετειώδης αποδείχθηκε η πτήση του αεροπλάνου που μετέφερε την βασίλισσα Ελισάβετ από το Αμπερντίν της Σκωτίας στο Λονδίνο καθώς ο πιλότος υποχρεώθηκε να ακυρώσει την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης λόγω καταιγίδας που επικρατούσε στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, επί 15 λεπτά το τζετ της βασίλισσας έκανε κύκλους μέσα στην κακοκαιρία πάνω από το Λονδίνο προσπαθώντας να προσγειωθεί.
Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Αμπερντίν και έφτασε στο Λονδίνο εν μέσω ηλεκτρικής καταιγίδας. Ευτυχώς, όμως, ο καιρός βελτιώθηκε σχετικά γρήγορα και έτσι ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει με τη δεύτερη προσπάθεια το αεροσκάφος με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Ο χάρτης με την πτήση του αεροσκάφους της βασίλισσας Ελισάβετ
Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε πρόβλημα με την πτήση της Βασίλισσας λόγω κεραυνών αλλά αξιωματούχοι διευκρίνισαν ότι σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε η Μονάρχης.
«Σε τέτοιες συνθήκες δεν ρισκάρεις και ήταν σωστή η απόφαση να ακυρωθεί η προσγείωση λόγω των κεραυνών» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα Sun.
Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεφε στο Λονδίνο μετά από πέντε ημέρες διαμονής στο Μπάλμοραλ πριν την έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους η βασίλισσα Ελισάβετ μεταφέρθηκε στο παλάτι του Ουίνδσορ.
- Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση πέντε οχημάτων
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ


