Φόρεϊν Οφις: Το Ιράν να ελευθερώσει τα δύο πλοία και τα πληρώματά τους
«Καταδικάζουμε έντονα την κατάσχεση δύο ελληνικών πλοίων στις 27 Μαΐου στον Κόλπο από τους Φρουρούς της Επανάστασης»
Κατόπιν ενεργειών του ελληνικού υπουργείο εξωτερικών το Φόρεϊν Οφις τοποθετήθηκε για δεύτερη φορά σχετικά με την κατάσχεση των δύο ελληνικών πλοίων από τους Φρουρούς της Επανάστασης.
Η νέα ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζει:
«Καταδικάζουμε έντονα την κατάσχεση δύο ελληνικών πλοίων στις 27 Μαΐου στον Κόλπο από τους Φρουρούς της Επανάστασης. Οι ενέργειες του Ιράν αποτελούν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της ναυτιλίας και παραβιάζουν τις θεμελιώδεις αρχές της ελεύθερης ναυσιπλοΐας. Καλούμε το Ιράν να απελευθερώσει αμέσως το πλήρωμα και τα δύο πλοία».
Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Ναυτιλίας: «Έντονη σύσταση» στα ελληνικά πλοία να αποφεύγουν τον Περσικό Κόλπο
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν



