Χαλκιδική: Συνελήφθη ο κατάδικος που ήταν έξω με άδεια και κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης
H κοπέλα αναγνώρισε τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας
Στη σύλληψη του δράστη του βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας στη Χαλκιδική προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.
Πρόκειται για έναν μεσήλικα άνδρα, κοντά στα 60 έτη, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Xalkidiki Politiki, ο οποίος είναι κατάδικος των φυλακών Κασσάνδρας και ήταν έξω με άδεια.
Η 19χρονη οδηγήθηκε από χθες στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, ενώ αναγνώρισε και τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.
Η κινητοποίηση των Aρχών ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή. Ήταν κοντά στα ίχνη του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η σοκαριστική καταγγελία της 19χρονης
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο, είχε πάει πριν αρχίσει η βαρδιά της για μπάνιο σε παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στο ξενοδοχείο κι ένα απομονωμένο beach bar.
Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος τη βίασε.
Οι Αρχές επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της κρατήθηκαν για να εξεταστούν. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι σχετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το γεγονός.
- Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το 2025 ήταν μία ιστορική χρονιά – Ενωμένοι, με σκληρή δουλειά, ψυχή και πάθος θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε!»
- Έκπτωτος Μίκι Ρουρκ: Μετά τον ομοφοβικό οχετό, αντιμέτωπος με έξωση για χρέη χιλιάδων σε ενοίκια
- Ο Κρις Σίλβα ενημέρωσε την ΑΕΚ πως θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε – Πότε θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι
- Κολωνάκι: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον 60χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του
- Χαρίτσης: Μας ζητούν να συνηθίσουμε στον πόλεμο – Επιτακτική ανάγκη να πούμε «μέχρι εδώ»
- Γερεμέγεφ κι επίσημα στον ΠΑΟΚ – Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (vid)

