Κηφισιά: Βρέθηκε η 38χρονη που είχε εξαφανιστεί
Η ανακοίνωση για την 38χρονη από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Εντοπίστηκε η 38χρονη Αθανασία Μ., η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κηφισιάς στις 24 Μαΐου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για τον εντοπισμό της, ανακοινώνοντας και την απενεργοποίηση του Missing Alert Hellas.
Τι είχε συμβεί
Στις Αρχές είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση της 38χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 24/05/2022 και ώρα 11:30 π.μ. από την Κηφισιά.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της στις 26 Μαΐου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του οικείου περιβάλλοντος της.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς εντοπίστηκε η γυναίκα, αλλά το θετικό είναι ότι η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος.
- Επιστροφή Νίκο Μίχιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης για να μπει φρένο στο κύμα τραυματισμών
- Πρωθυπουργός Γροιλανδίας σε Τραμπ: Φτάνει πια, όχι άλλες φαντασιώσεις προσάρτησης
- Critics Choice Awards: To «One Battle After Another» στην κορυφή, η «Bugonia» στο «αθόρυβο»
- «Αγορά της Φιλίας»: Για να μη δυσκολευτούν πολλοί το 2026 να βρουν φίλους
- Βενεζουέλα: Πυρά της αντιπολίτευσης για τη δήλωση Μητσοτάκη – «Επικίνδυνη ατραπός»
- Ο Γιαμάλ παρέλαβε το βραβείο «Μαραντόνα» με δώρο ένα Bugatti Tourbillon – Η αξία του πανάκριβου ρολογιού (pic)

