
Πρόστιμο – ντροπή στον Ολυμπιακό από την Euroleague
Οι Ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν από την Euroleague με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα των οπαδών τους στο Final Four.
Μπορεί όλος ο μπασκετικός κόσμος, παίκτες και προπονητές, να υποκλίθηκαν στους φίλους του Ολυμπιακού και να αποθέωσαν τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Final 4 της Euroleague, αλλά η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε τους Πειραιώτες με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα!
Οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην «Stark Arena» τόσο στον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές όσο και στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα και έκαναν άπαντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο τους, αλλά η Euroleague με μια απόφαση – ντροπή τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί όχι μόνο έσωσαν την παρτίδα του Final Four, που χωρίς τον Ολυμπιακό θα γινόταν μεταξύ συγγενών και φίλων, αλλά είχαν και κατά γενική ομολογία άψογη συμπεριφορά. Επιπλέον με το ασταμάτητο τραγούδι τους και τις δυο μέρες τουρνουά ηταν οι μόνοι που έδωσαν ζωντάνια στο γήπεδο.
Στην διοργανώτρια φαίνεται πως δεν άρεσε η παρουσία τους, αφού με μια απόφαση που προκαλεί σοκ επέβαλε στην ΚΑΕ πρόστιμο 20.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα.
- Λετονία: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός – Πώς τα ουκρανικά drones προκάλεσαν πολιτική κρίση
- Politico: Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που επιτρέπει στον Πούτιν να εισβάλλει σε ξένες χώρες – Διεθνής ανησυχία
- Πάνος Πανόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»
- Αρνητικός στον χανταϊό ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που βρίσκεται σε καραντίνα στο «Αττικόν»
- Κέρκυρα: Συνελήφθη 54χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
- Το… Final-4 στη φανέλα του Ολυμπιακού (pics)