
Λιβαδειά: Νεκρός 58χρονος χειριστής σκαπτικού – Το μηχάνημα «έπεσε» στο κενό
Ο 58χρονος άνδρας συμμετείχε με το μηχάνημά του σε εργασίες οδοποιίας, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο.
Δυστύχημα με θύμα έναν χειριστή μηχανήματος έργων σημειώθηκε στην Λιβαδειά, και συγκεκριμένα στον δρόμο Κυριάκι – Καλαμιώτισα.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο 58χρονος άνδρας συμμετείχε με το μηχάνημά του σε εργασίες οδοποιίας, όταν άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο.
Το μηχάνημα παρέσυρε στον γκρεμό τον 58χρονο που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα έμπειρος.
Το μηχάνημα έπεσε στον γκρεμό. Ο χειριστής του εκσφενδονίστηκε από αυτό κατά την διάρκεια της πτώσης, στα πρώτα 50 μέτρα, ενώ το μηχάνημα συνέχισε την πτώση σταματώντας στο βάθος του γκρεμού στα 150 μέτρα.
Πυροσβέστες της Π.Υ. Λιβαδειάς και της 7ης ΕΜΑΚ έσπευσαν στη σημείο και ανέσυραν τον 58χρονο, δυστυχώς νεκρό.
Δείτε φωτογραφίες από τo σημείο:
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της
- Μικτά πρόσημα στη Wall Street σε αναμονή της λήξης του τελεσιγράφου Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος απειλεί να «εξαφανίσει» τα μισά εταιρικά κέρδη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

