Και μάλιστα η πρεμιέρα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς στη μάχη θα ριχτεί η Μαρία Σάκκαρη.
Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί σήμερα (17:00) στον πρώτο γύρο του γαλλικού τουρνουά. Καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλάρα Μπιουρέλ, η οποία βρίσκεται στο Νο 94 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έχει φθάσει μέχρι και το Νο 76.
Η Σάκκαρη θα ψάξει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο κόντρα σε μια αντίπαλο που είναι στα μέτρα της, ευελπιστώντας να μην πέσει θύμα μιας πιθανής έκπληξης.
Οι δύο αθλήτριες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.