
Αγία Μαρίνα: Ακυβέρνητο σκάφος σκόρπισε τον τρόμο
Η οδηγός βρέθηκε στην θάλασσα από ένα μεγάλο κύμα, ενώ το σχοινάκι που κρατάει το κλειδί του σκάφους έσπασε με αποτέλεσμα εκείνο να συνεχίσει την πορεία του προς την ακτή
Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τους λουόμενους στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, όταν ένα ακυβέρνητο σκάφος βγήκε στην ακτή με μεγάλη ταχύτητα.
Όπως μετέφερε στο zarpanews.gr αυτόπτης μάρτυρας, ευτυχώς ο κόσμος στο σημείο δεν ήταν πολύς και πρόλαβε έγκαιρα να απομακρυνθεί πριν προκληθεί τραυματισμός.
Τι συνέβη
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η οδηγός βρέθηκε στην θάλασσα από ένα μεγάλο κύμα, ενώ το σχοινάκι που κρατάει το κλειδί του σκάφους έσπασε με αποτέλεσμα εκείνο να συνεχίσει την πορεία του προς την ακτή.
Η κοπέλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διερχόμενο jet σκι την βοήθησε να βγει στο λιμάνι του Πλατανιά, από όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση για να την μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Η επιστήμη ξέρει πότε το κλάμα μας ανακουφίζει
- Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία – Χαμηλώνει ο πήχης για τον ρυθμό ανάπτυξης
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- Αρκάς: Καλημέρα και Χριστός Ανέστη


