
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Aσθενής κατήγγειλε νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση
Ο νεαρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα, δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου.
Η Ελληνική Αστυνομία, διερευνά μια περίεργη καταγγελία για νοσηλευτή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Νεαρός ασθενής κατήγγειλε τον νοσηλευτή οτι κατά τη διάρκεια εξετάσεων στην εφημερία του νοσοκομείου, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.
Ο νεαρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης σε κατάσταση σοκ, μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα, δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου και λεπτομέρειες από το πρωτοφανές συμβάν.
Σύμφωνα με την καταγγελία στο Τμήμα Συνταγματος, όπως αναφέρει το protothema.gr, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 22χρονος απο τη Θεσσαλονίκη, κατά το διαστημα 13:00-14:00 μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Εκεί, τον πλησίασε ένας νοσηλευτής, του οποιου το μικρό όνομα έχει δώσει στις αρχές, 1.75-1.80 με κοντά μαύρα μαλλιά, γένια, γύρω στα 45 και όπως κατέθεσε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.
Ο ασθενής, αντέδρασε και μόλις κατάφερε να συνέλθει απο την ψυχρολουσία, μετέβη στο Τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε το συμβάν.
- Lidl House Athens: Ένας κόμβος σύμπραξης που μετατρέπει το φαγητό από ατομική ανάγκη σε συλλογική εμπειρία
- Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Ποια επαγγέλματα απειλεί περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη και ποια όχι
- Όταν ο Τζακ Νίκολσον πρότεινε δουλειά στο Χόλιγουντ στον Πούτιν
- Κρήτη: Ψάχνουν το κινητό της Ελευθερίας και το όπλο της δολοφονίας – Τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το παζλ του φονικού
- Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία – Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις στα Πρότυπα
- Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»




