
Αθήνα: Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στην Αγίου Κωνσταντίνου
Ο αριθμός των προσαχθέντων θα υπερβεί κατά πολύ τα 100 άτομα
Σε επιχείρηση «σκούπα» προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η αστυνομία, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, προς το Μεταξουργείο, την πλατεία Βάθης, από την Ομόνοια έως την πλατεία Καραϊσκάκη.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές εκτιμήσεις ο αριθμός των προσαχθέντων θα υπερβεί κατά πολύ τα 100 άτομα, καθώς οι έλεγχοι έχουν γίνει στις οδούς Γερανίου, Ζήνωνος, Βούλγαρη, νικηφόρου, Βηλαρά, Αγησιλάου, Σωκρατους και Κουμουνδουρου.
Σημειώνεται πως η επιχείρηση «σκούπα» έγινε μετά oδοιπορικό του in.gr και των «ΝΕΩΝ» στα στέκια του θανάτου και της ανομίας σε Αγίου Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Μάρνη.
Δεκάδες τοξικομανείς «αχαρτογράφητοι»
Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν δεκάδες τοξικομανείς οι οποίοι παρότι Έλληνες εκτιμάται πως είναι «αχαρτογράφητοι».
Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, η ΓΑΔΑ συγκρότησε μικτά κλιμάκια αστυνομικών από όλες τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και γίνονται έλεγχοι για ναρκωτικά, παρεμπόριο και μετανάστες χωρίς έγγραφα.
- Πάσχα: Πώς θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα



