Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρέλαβε εξώδικο από την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς για να επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, παρέλαβε σήμερα εξώδικο από την οικογένεια της πρώην σπιτονοικοκυράς της, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέλαβε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού εξώδικο από την οικογένεια της πρώην σπιτονοικοκυράς της, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παρέδωσε το εξώδικο στην 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας και με αυτό ζητά να επιστραφούν τα κλειδιά από την οικία της θανούσης.
Η δήλωση του δικηγόρου, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου:
Πριν από μερικές εβδομάδες, ο ίδιος δικηγόρος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο».
«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
