Μάγεψε ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το κοινό που κατέκλυσε από νωρίς το θέατρο, είχε την ευκαιρία να απολαύσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που έχει συνθέσει για τον Πειραιά και τα οποία ο συνθέτης και μαέστρος διασκεύασε ειδικά για τη βραδιά.
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συναυλία του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης “Κανάλι Ένα 90,4” .
Το κοινό που κατέκλυσε από νωρίς το θέατρο, είχε την ευκαιρία να απολαύσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που έχει συνθέσει για τον Πειραιά και τα οποία ο συνθέτης και μαέστρος διασκεύασε ειδικά για τη βραδιά.
Την εκδήλωση για τα γενέθλια του Καναλιού Ένα – που συμπίπτουν με τη γέννηση της “ελεύθερης ραδιοφωνίας” – τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, πάτερ Αυγουστίνος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, οι υφυπουργοί Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος και Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θεόδωρος Δρίτσας, οι βουλευτές Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, οι πρώην Δήμαρχοι Πειραιά Ανδρέας Ανδριανόπουλος (ιδρυτής του Δημοτικού Ραδιοφώνου και “πρωτεργάτης” της “ελεύθερης ραδιοφωνίας”) και Στέλιος Λογοθέτης , επικεφαλής παρατάξεων του δήμου Πειραιά, περιφερειακοί, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, θεσμικοί φορείς της πόλης και πλήθος ακροατών του Δημοτικού Ραδιοφώνου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό δεν σταματούσε να αποθεώνει τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον οποίο συνόδευαν η Ηρώ Σαία και ο Ζαχαρίας Καρούνης καθώς και η Ορχήστρα Εγχόρδων Πειραιά του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου της πόλης.
- Ουκρανία: Απορρίπτει «τα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς» Ουγγαρίας και Σλοβακίας που την απειλούν με διακοπή ρεύματος
- Βελούχι: Σταματούν λόγω κακοκαιρίας οι νυχτερινές έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη
- Χέιζ-Ντέιβις: «Η πρώτη μου φορά σε ελληνικό ντέρμπι, ήταν συναρπαστικό» (vid)
- Πέθανε ο Willie Colón, ένας πρωτοπόρος της salsa μουσικής από το Μπρονξ
- Τι ετοιμάζουν Coca-Cola και PepsiCo για να ανταγωνιστούν τα φάρμακα GLP-1
- Αίγιο: Συνελήφθη 46χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με όπλο εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων



