Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Διούδης, επέστρεψε και ο Σάρλια
Ο Σωκράτης Διούδης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σήμερα, ενώ σε φουλ πρόγραμμα μπήκε και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Μειώνονται τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της κυριακάτικης (8/5, 19:30) καθοριστικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των play off, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα και οι Σωκράτης Διούδης και Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο Κορωπί μετά το ρεπό της Τρίτης (3/5) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με τους «κιτρινόμαυρους», με τον Διούδη να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Σάρλια να μην αισθάνεται πλέον πόνο στον προσαγωγό και αμφότερους να θέτουν εαυτόν στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, ενώ θεραπεία έκανε ο Γκατσίνοβιτς, που «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (11/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (8η αγωνιστική).
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κέντρικ Ναν σε θεαματικ.ό φόλοου κάρφωμα με το αριστερό χέρι (vid)
- Συρρίκνωση παραγωγής στην ΕΕ, «λάμψη» στην Ασία το 2025
- Πέθανε η τελευταία «Βασίλισσα του Παρισιού» Ζακλίν ντε Ριμπ – Η κόμισσα της haute επανάστασης
- Χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά της Ηπείρου – Επιχείρηση απεγκλωβισμού 5 οχημάτων στο Ζαγόρι
- Περιστέρι: Θρασύτατοι διαρρήκτες ρήμαξαν καταστήματα και οχήματα μέσα σε λίγη ώρα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Κώστας Παπανικολάου καρφώνει εντυπωσιακά μπροστά στον Όσμαν (vid)




