Κατερίνη: Πανηγύριζε τα γκολ της ομάδας του πυροβολώντας στον αέρα
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας.
Με πυροβολισμούς στον αέρα πανηγύριζε ένας 44χρονος τα γκολ της ομάδας του σε αγώνα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πιερίας, που διεξήχθη την Κυριακή των Βαΐων.
Δύο φορές βρήκε η ομάδα του δίχτυα και τις δύο φορές ο οπλοφόρος θεατής πυροβόλησε συνεχόμενα με όπλο κρότου – αερίου. Δεν προέκυψε ευτυχώς κάποιος τραυματισμός, αλλά η αστυνομία, αξιοποιώντας υλικό από τοπική αθλητική ιστοσελίδα που μετέδωσε στιγμιότυπα της αναμέτρησης, τον ταυτοποίησε και τον συνέλαβε.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας. Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.
- «Αυτά είναι τα δεδομένα για το μέλλον του Ταϊρίκ Τζόουνς – Γιατί δεν προχωράει η μεταγραφή»
- Πούτιν: Η CIA διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι η Ουκρανία δεν στόχευσε το σπίτι του ρώσου προέδρου
- Ιανουάριος στην Εθνική Πινακοθήκη: Έκθέσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα
- Πήραν το μάθημά τους οι ηγέτες κρατών από τον Τραμπ μέσα στο 2025;
- Αγωνιστικό «ρεβεγιόν» στα μπλόκα για τους αγρότες, ανυποχώρητοι απέναντι στην κυβέρνηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (1/1): Πού θα δείτε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και τα πρώτα ματς του 2026

