«Τελειώνει» ο Ποτσετίνο – Φουλάρει για προπονητή η Παρί
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετράει μέρες στο Παρίσι και η Παρί έχει ήδη ξεκινήσει το «σαφάρι» για τον νέο προπονητή της.
Οι επαφές των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους υποψήφιους για τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, βρίσκονται στο τελικό στάδιο, μιας και δεδομένα ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι.
Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», οι ιδιοκτήτες των επίδοξων πρωταθλητών Γαλλίας, από το Κατάρ, θα ανακοινώσουν σύντομα, το όνομα του νέου προπονητή, αφύ λέγεται ότι είναι σε συνεχείς επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς.
Επικρατέστερος στην παρούσα φάση, θεωρείται ο Ζινεντίν Ζιντάν, χωρίς να αποκλείονται ο Αντόνιο Κόντε και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δεδομένου ότι ο Ερικ Τεν Χαγκ, ο οποίος αποτελούσε βασικό «στόχο», φέρεται να «κλείνει» τις επόμενες ημέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
- Δημάτος: «Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ προέχει η νίκη και την ερχόμενη Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια»
- Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να προστατευθούν οι κρίσιμης σημασίας υποδομές, καθώς εντείνονται οι ουκρανικές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω



