
Ιταλία: Επίθεση με κόκκινες μπογιές στη ρωσική πρεσβεία στη Ρώμη
Η Αστυνομία στην Ιταλία έχει συλλάβει ένα ύποπτο για την επίθεση.
Κόκκινες μπογιές έριξαν άγνωστοι στη ρωσική πρεσβεία στη Ρώμη, ενώ η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει ένα ύποπτο.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε αίτημα στο ιταλικό ΥΠΕΞ απαιτώντας να παρθούν περισσότερα και πιο ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας.
Δείτε φωτογραφία από την επίθεση
Να τονίσουμε ότι οι επιθέσεις και οι διαμαρτυρίες σε ρωσικές πρεσβείες σε όλη την Ευρώπη είναι κάτι συχνό μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία. Στις 6 Απριλίου αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι με αποτέλεσμα ο οδηγός του να σκοτωθεί, ενώ ξέσπασε φωτιά.
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες είναι οι διπλωμάτες που έχουν απελαθεί από ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και 12 άτομα από την Ελλάδα.
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ

