Φέστα: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, αξίζουμε την παραμονή»
Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε μετά την ήττα της Λαμίας από τον Βόλο (3-0) και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του αξίζει να μείνει στην Superleague.
Μετά την ήττα της Λαμίας από τον Βόλο (3-0) ο Τζιανλούκα Φέστα αφού εξέφρασε την απογοήτευση του στις δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote Tv, τόνισε ότι η ομάδα του αξίζει να μείνει στην Superleague.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, σκόραραν στην καλύτερη μας στιγμή στο παιχνίδι, εκεί που είχαμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού.
Το γκολ και ο τραυματισμός του Αντέτζο μας άλλαξαν τα πλάνα, φυσικά μετά προσπαθήσαμε να μείνουμε ψηλά και να ρισκάρουμε. Λυπάμαι για τον κόσμο μας και τον πρόεδρο, περίμενα μια διαφορετική εξέλιξη.
Θα μιλήσω με τους παίκτες μου και θα συνεχίσουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα με τον ΟΦΗ που δεν έπρεπε να ηττηθούμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί ώστε να μείνουμε στην κατηγορία».
- ΟΗΕ: Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανακοινώνει την ίδρυση ειδικής επιτροπής για τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης
- «Βιολάντα»: Οι αντιφάσεις του ιδιοκτήτη που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές – Τι είπε για την οσμή
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι ο Έλληνας σωσίας που ταξίδεψε μαζί με τον διάσημο ηθοποιό
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου