Άρης: Έκπληξη με 5-2-3 από τον Μπούργος
Ο Αργεντινός τεχνικός αλλάζει το σύστημα, παρατάσσοντας την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και τους Γκάνεα και Εμπακατά φουλ μπακ, στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Εκπλήξεις από τον Χερμάν Μπούργος σε ότι αφορά την ενδεκάδα της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.
Ο Αργεντινός τεχνικός αλλάζει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 5-2-3, με τον Εμπακατά να ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός.
Ο Κουέστα είναι ο τερματοφύλακας, οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Μπεναλουάν οι τρεις στόπερ, ενώ ο Γκάνεα θα καλύψει όλη την αριστερή πλευρά και ο Εμπακατά την δεξιά. Οι Σάσα και Ματίγια θα παίξουν στα αμυντικά χαφ, ενώ οι Ιτούρμπε, Εντιαγέ και Καμαρά θα είναι η τριάδα στην επίθεση.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Άρης (Χερμάν Μπούργος 3-5-2): Κουέστα, Μπεναλουάν, Σάσα, Ντιαγέ, Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Εμπακατά.
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς 4-4-1-1): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Περέα.
- Μέση Ανατολή: Η μεγάλη σκακιέρα της μεταφοράς του μαύρου χρυσού
- Πώς κινείται το χρήμα την ώρα του πολέμου
- Προς φιάσκο με μαθηματική ακρίβεια – Τι είχαν οι σύμβουλοι του Κένεντι που λείπει από εκείνους του Τραμπ;
- «Beef»: Ο Φινέας Ο’ Κόνελ υπογράφει τη μουσική της 2ης σεζόν
- Σε βαθιά υπαρξιακή κρίση η ευρωπαϊκή κεντροαριστερά – Τα αδιέξοδα και η ανάγκη για γενναίες αποφάσεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Οι επτά δικογραφίες – δορυφόροι




