
Στις 19:00 οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τα μέτρα στήριξης για την ακρίβεια
Η εξειδίκευση του νέου πακέτου μέτρων κατά των ανατιμήσεων θα παρουσιαστεί αύριο, Πέμπτη, από τους αρμόδιους υπουργούς
Στις 19:00 της Τετάρτης θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αναφορικά με το πακέτο στήριξης των πολιτών απέναντι στο κύμα ακρίβειας.
Την Πέμπτη η εξειδίκευση των μέτρων
Τονίζεται πως η εξειδίκευση του νέου πακέτου μέτρων κατά των ανατιμήσεων θα παρουσιαστεί αύριο, Πέμπτη, από τους αρμόδιους υπουργούς.
Συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους Υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη.
Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»




