Novartis: Προθεσμία για τις 8 Απριλίου έλαβε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Ο κ. Παπαγγελόπουλος προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Απριλίου 2022.
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος είναι ο βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Novartis ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγγελόπουλος προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Απριλίου 2022.
Κατά την έξοδό του από το ‘Αρειο Πάγο ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε: «Έκανα ένα μεγάλο λάθος, όταν είπα ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Είναι το δεύτερο. Το πρώτο είναι η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου αυτού σκανδάλου και η προσπάθεια ξεπλύματός του με τη θεωρία της δήθεν σκευωρίας. Σήψη, παρακμή μπόχα και δυσωδία».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγγελόυλους εκτός των οκτώ αδικημάτων που αντιμετωπίζει για τις παρεμβάσεις που του αποδίδονται στην υπόθεση της Novartis, του αποδίδεται και απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, μετά από καταγγελία του τελευταίου.
Πηγή: ΑΠΕ
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι οδηγοί ταξί από σήμερα – Τα αιτήματά τους
- Η μία άσκηση που μπορεί να «μεταμορφώσει» το σώμα μας



