Θεσσαλονίκη: Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας
Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα του Άλκη, του Νάσου και του Τόσκο, θυμάτων της τυφλής οπαδικής βίας, από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τα εγκαίνια, άγνωστοι αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα του Άλκη, του Νάσου και του Τόσκο, θυμάτων της τυφλής οπαδικής βίας, από το πάρκο αθλητικής φιλίας του δήμου Θεσσαλονίκης.
«Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και ψάχνουμε τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μη σέβονται ούτε τους νεκρούς», ανέφερε ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο GrTimes.gr, προσθέτοντας πως «έχουμε παραγγείλει νέες ταμπέλες και μόλις τις λάβουμε θα επανατοποθετηθούν στο σημείο».
Όπως είπε ακόμη, «τη βαρβαρότητα δεν πρέπει να την επιτρέπει κανείς. Πρέπει να απομονώσουμε τα στοιχεία που την προκαλούν. Αρχίσαμε πλέον να αναρωτιόμαστε μήπως τους… προκαλούμε κιόλας που φτιάξαμε το συγκεκριμένο πάρκο με τις ταμπέλες των ονομάτων των δολοφονημένων παιδιών».
«Δε γίνεται να λέμε συνέχεια στους πολίτες που βγαίνουν βόλτα στο σημείο να το προσέχουν», τόνισε.
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις




