
Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού – Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη
Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Στο δικαστήριο θα παρευρεθούν 10 σημαντικοί μάρτυρες υπεράσπισης των θυμάτων.
Επτά ημέρες έμειναν για την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να λογοδοτήσει.
Σύμφωνα με το «Πρωινό» τώρα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταγωγή του από τις Φυλακές Τρίπολης, όπου βρισκόταν από τον Ιούλιο, έγινε λίγο πριν την έναρξη της δίκης του.
Στον Κορυδαλλό θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, και μαζί θα προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή.
Τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί θα κάνουν πάταγο με τις καταθέσεις τους
Στη δίκη θα πάνε 10 σημαντικοί μάρτυρες υπεράσπισης των θυμάτων του Πέτρου Φιλιππίδη.
Όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή: «Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν».
Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός είχε κάνει την πρώτη αίτηση αποφυλάκισης στις 9/9/21 με το Δικαστικό Συμβούλιο να την απορρίπτει, ενώ το ίδιο συνέβη και με την δεύτερη που έκανε στις 27/2.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ
- Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης: «Ο Οδοντωτός πρέπει να σφυρίξει ξανά με ασφάλεια»
- «Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Άρη»
- Ιταλία: Αρνήθηκε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν νατοϊκή βάση στη Σικελία
- Άλεκ Μπάλντουιν: Επιστρέφει στη δράση με το αστυνομικό θρίλερ «Kockroach»
- Μουντιάλ 2026: «Κανένα θέμα» λέει η FIFA με τη συμμετοχή του Ιράν (vid)
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Η κυβέρνηση προσφέρει γη, ενέργεια και νερό σε data centers των ΗΠΑ χωρίς κανένα αντάλλαγμα


